SOT

Kosovarët mes IPhonit dhe Samsungut

 

Smartfonët apo telefonat e mençur janë pjesë e përditshmërisë së secilit gjatë ditëve të sotme.

1994 ishte viti kur nevoja për të pasur më shumë sesa vetëm një telefon që kryen thirrje u bë realitet nga gjiganti IBM.