SOT

Si të kujdesemi për lëkurën dhe rrobat e bebes?

Si të kujdesemi për lëkurën dhe rrobat e bebes?
Foto: Ilustrim
 

Kujdesi ndaj lëkurës së foshnjave është i lidhur me kujdesin ndaj rrobave, përshtatjen me temperaturat dhe të ushqyerit.

Shqipe Kelmendi–Rama është nënë e tre fëmijëve dhe tregon se si kujdeset për lëkurën e fëmijëve varësisht prej sezonit.