SOT

Pritja e 2021-s me glamur e ngjyra festive

Kur flitet për festat e fundivit, nuk mungon glamuri. Pëlhurat elegante të stolisura me fije argjendi , fustanet metalike apo materiali luksoz velvet janë disa nga zgjedhjet që janë bërë tash e shumë vjet. Megjithatë, këtë vit nuk ka ahengje të mëdha si viteve të kaluara për shkak të koronavirusit.

 

Kur flitet për festat e fundivit, nuk mungon glamuri. Pëlhurat elegante të stolisura me fije argjendi , fustanet metalike apo materiali luksoz velvet janë disa nga zgjedhjet që janë bërë tash e shumë vjet. Megjithatë, këtë vit nuk ka ahengje të mëdha si viteve të kaluara për shkak të koronavirusit.

Për këtë arsye, disenjatorët po rekomandojnë diçka më të përshtatshme dhe jo shumë glamuroze. Arsyeja dihet. Festat e fundvitit duhet t’i festojmë nëpër shtëpitë tona.