SOT

Vera e ngrohtë që u jep shije ditëve të ftohta

Fundviti i 2020-s është i shoqëruar me kufizime të ndryshme, por në lagjen “Arbëria”, në Prishtinë, e kanë krijuar një atmosferë të ngjashme me tregun e fundvitit. Dekorimet e shumëllojshme që i karakterizojnë festat e dhjetorit nuk janë të vetmet që e sjellin atmosferën festive. Pijet si çokollata, vera, por edhe rakia që ua shtojnë shijen ditëve të ftohta.

 

Fundviti i 2020-s është i shoqëruar me kufizime të ndryshme, por në lagjen “Arbëria”, në Prishtinë, e kanë krijuar një atmosferë të ngjashme me tregun e fundvitit. Dekorimet e shumëllojshme që i karakterizojnë festat e dhjetorit nuk janë të vetmet që e sjellin atmosferën festive. Pijet si çokollata, vera, por edhe rakia që ua shtojnë shijen ditëve të ftohta.

Ndonëse të gjitha pijet e shtëpizës së drurit e kanë klientelën e tyre, më shumë ka interesim në verën e nxehtë. Frutat e ndryshme që përdoren dhe kanella e bëjnë, sipas Tringa Rezniqit, të veçantë verën e “Arabellës”.