SOT

“Lazdrohu”, qendra e re sociale për fëmijë

Rinor Zuka dhe Rina Hajdini janë studentë të fakultetit të Edukimit Fizik. Që të dy në të kaluarën kane qenë aktiv në sporte, e tani kanë vendosur që ta përcjellin përvojën e tyre tek fëmijët.

 

Rinor Zuka dhe Rina Hajdini janë studentë të fakultetit të Edukimit Fizik. Që të dy në të kaluarën kane qenë aktiv në sporte, e tani kanë vendosur që ta përcjellin përvojën e tyre tek fëmijët.

Në këtë ambient të ngrohtë, ata janë në proces të përfundimit të një qendre sociale për fëmijë, të cilën kanë vendosur ta quajnë “Lazdrohu”.