SOT

Brenda tregut më të madh me shumicë në Kosovë

Pothuajse gjithçka që kërkoni mund të gjeni në tregun e shumicës, i cili zë një hapësirë të madhe mes Prishtinës dhe Fushë-Kosovës.

Është tregu më i madh i shumicës në Kosovë, ku më së shumti ka produkte ushqimore, kryesisht pemë dhe perime, raporton KOHA.