SOT

Parku i Inovacionit dhe Trajnimit në ish-kampin e forcave gjermane

Një hapësirë në hyrje të qytetit të Prizrenit, e cila për 20 vjet me radhë është përdorur si kamp i kontingjentit gjerman të KFOR-it, tashmë është shndërruar në një Park të Inovacionit dhe Trajnimit.

Qeveria e Kosovës dhe ajo gjermane janë pajtuar për përdorimin e ardhshëm të këtyre hapësirave, raporton KOHA.