SOT

3 lloje mollësh nga Kosova

Është e martë dhe si zakonisht në sheshin “Zahir Pajaziti” kanë dalë fermerët me tregun mobil.

Këtë herë, Raip Kaqiu po ofron për konsumatorët mollë të ndryshme, të gjitha prodhim Kosove.