SOT

Qumështi i lajthisë, nxjerrja në formë natyrale në Kosovë

I takon familjes së frutave arrore. Si e tillë, lajthia kultivohet edhe në Kosovë dhe njihet për vlerat e shumta ushqyese.

Por jo vetëm si fryt. Lajthia mund të konsumohet në forma të shumta.