Shpallje të pavlefshme

Mehremë (Reshat) Bobaj shpall të pavlefshme diplomën bachelor të Kolegjit AAB të datës 5.11.2015 më numër të protokolit 787/1115 dega Banka Financa dhe Kontabilitet Prishtinë.

Data e publikimit: 10.09.2020
Shpërndaje
Të tjera