Shpallje të pavlefshme

Delvina Huskaj shpall të pavlefshme dëftesat (e vitit I, II, III), diplomën dhe çertifikatën e maturës shtetërore, Sh.M.L gjimnazi “Gjon Buzuku”, Prizren.

Data e publikimit: 10.09.2020
Shpërndaje
Të tjera