Shpallje të pavlefshme

Arta Ademaj shpall të pavlefshme dëftesat, diplomën dhe çertifikatën e testit kombëtar të gjimnazit “Sami Frashëri” Prishtinë.

Data e publikimit: 08.09.2020
Shpërndaje
Të tjera