Shpallje e pavlefshme

Liridona Demaj shpall të pavlefshme diplomën e Fakultetit Filologjik – dega gjuhë dhe letërsi angleze të UP “Hasan Prishtina” Prishtinë.

Data e publikimit: 22.06.2022
Shpërndaje
Të tjera