Shpallje

Diellza Xharra shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e shkollës së mesme të mjekësisë "Hysni Zajmi" në Gjakovë, drejtimi Stomatologji - teknik i dhëmbëve.

 

Data e publikimit: 25.06.2020
Shpërndaje
Të tjera