Shpallje

Lëshoj lokalin me qira në lagjen “Bregu i Diellit”, prapa shkollës fillore “Ismail Qemali” objekti i “Ontex”-it, mbi lokalin e “Viva Fresh Store”. Lokali ka 64m2 dhe është i përshtatshëm për zyrë ose ordinancë. Info në tel: 044 249 231.

Data e publikimit: 06.11.2020
Shpërndaje
Të tjera