Showbiz

Zendaya thotë se gjithmonë i është shqiptuar emri gabim

 

Aktorja dhe këngëtarja amerikane Zendaya tregon se emri i saj, i cili është mjaft i veçantë, gjithmonë i është shqiptuar gabimisht nga shumica e njerëzve.

Aktorja 20 vjeçare ka treguar për Huffington Post se shpesh ka dëgjuar emrin e saj nëpër media të ndryshme të shqiptohet gabimisht dhe këtë gjë ka vendosur ta zgjedh një herë e mirë, duke folur vet për këtë çështje, transmeton kp.