Showbiz

Turneu i hiteve të Madonnës përfshin mbi 40 këngë

 

Turneu i parë i Madonnës me hitet e saj më të mëdha do të jetë “një dokumentar i karrierës së saj” që përfshin më shumë se 40 këngë, ka thënë producenti i saj.

Stuart Price i ka thënë BB-së se turneu përfshinë katër dekada pamje të arkivuara dhe regjistrime në studio për të treguar ngjarjen e yllit të popit.