Showbiz

Bashkëshortja e Bruce Willisit përlotet kur flet për gjendjen shëndetësore të aktorit

 

Emma Heming Willis, bashkëshortja e aktorit të famshëm të Hollywoodit, Bruce Willis, ka folur për herë të parë në një intervistë televizive pasi aktori u diagnostikua me demencë. Ajo ka treguar për rrugëtimin e vështirë nëpër të cilin po kalon bashkë me familjen e saj përderisa Bruce ende nuk është i vetëdijshëm për gjendjen në të cilën ndodhet.

Gjatë bisedës në “Today”, Heming Willis ndau më të rejat mbi shëndetin dhe jetën e Bruce Willisit dhe përballjen me demencën. Ajo ka thënë se dëshiron që njerëzit të mësojnë për kujdesin ndaj njerëzve me kushte të tilla shëndetësore.