Showbiz

Fotografitë nudo të Madonnës dalin në shitje

Madonna bllokohet nga Instagrami për shkak të veshjes
 

Fotografitë nudo të Madonnës nga libri i saj “Sex”, i publikuar në vitin 1992, do të shihet në ankand.

Fotografitë janë bërë kur ylli i pop-it ishte 34 vjeç në New York dhe ato mund të arrijnë vlerën në 240,000 funte.