Showbiz

Nicole Scherzinger dhe Thom Evans e mohojnë ndarjen

 

Këngëtarja Nicole Scherzinger dhe i lojtari i ragbit, Thom Evans, e kanë mohuar se lidhja e tyre ka marrë fund.

Pasi u raportua se lidhja tre-vjeçare e çiftit ishte në rrëmujë, Thom lëshoi në Instagram “stories” për të rrëfyer se ai dhe Nicole janë ende bashkë.