Showbiz

Pedofili që dikur ishte yll i muzikës lirohet nga burgu

Foto: PA Media
 

Ish-ylli i popit Gary Glitter është liruar nga burgu pasi ka shërbyer gjysmën e 16 vjetëve të dënimit.

78-vjeçari emri i vërtetë i të cilit është Paul Gadd u dënua më 2015 për tentativë për përdhunim, katër akuza të sulmit të pahijshëm dhe një se kishte kryer marrëdhënie seksuale me një vajzë më e vogël se 13 vjeç.