Showbiz

Jennifer Lopez po e shet shtëpinë për 42 milionë dollarë

 

Jennifer Lopez po e shet shtëpinë e saj për 42 milionë dollarë.

Ajo dhe bashkëshorti, Ben Affleck, kishin planifikuar ta rinovonin shtëpinë në Bel-Air pasi u martuan verën e kaluar, por kanë anuluar planet dhe tash po shesin shtëpinë – për 14 milionë dollarë më shumë se që pagoi ajo për të më 2016, raportoi TMZ.