Showbiz

Katy Perry tregon bashkëpunimin që e refuzoi dhe u pendua

 

Katy Perry së fundmi ka bërë një retrospektivë, ku ka treguar ndër ato që ka thënë se cili është gabimi i saj më i madh në lidhje me bashkëpunimet e saj.

Sipas raporteve të huaja, ylli i popit 38-vjeçar tha se i vjen keq vetëm për një bashkëpunim që e refuzoi në të kaluarën.