Showbiz

Debutimi i filmit “Avatar: The Way of Water” nëpër kinema

 

“Avatar: The Way of Water” nuk i arriti pritshmëritë e ekspertëve në arkat filmike, në fundjavën e parë të lansimit.

Vazhdimi i dytë i filmit ikonik “Avatar”, i fitoi 134 milionë dollarë nga shitja e biletave nëpër kinematë e Amerikës Veriore dhe 300 milionë dollarë në tregun ndërkombëtarë. Kështu, ky projekt arriti që të debutojë me 434.5 milionë dollarë të arkëtuara anembanë botës.