Showbiz

U shfaq premiera londineze e filmit “Avatar: The Way of Water”

Foto: AP/Associated Press
 

Pothuajse 13 vjet pas lansimit të filmit rekordthyes, “Avatar”, regjiori James Cameron iu bashkua aktorëve yje në premierën botërore të vazhdimit të dytë të projektit të shumëpritur, “Avatar: The Way of Water”.

Sam Worthington, Zoe Saldaña dhe Sigourney Weaver, po ashtu parakaluan mbi qilimin e katër të shtruar në sheshin “Leicester Square” të Londrës, krahas pjesës tjetër të kastës dhe ekipit të filmit.