Showbiz

Harry dhe Meghan nderohen me çmim special

Foto: AP/Associated Press
 

Duka dhe dukesha e Sussexit ishin në New York të martën (6 dhjetor) për ta pranuar çmimin “Ripple Of Hope Award”, i cili iu nda për angazhimin e tyre për drejtësi racore dhe për shëndetin mendor. Ky shpërblim është krijuar nga organizata “Robert F. Kennedy Human Rights”.

Harry dhe Meghan u nderuan në këtë ngjarje përkrahë personaliteteve tjera përfshirë këtu edhe presidentin e Ukrainës, Volodymr Zelenskyy.