Showbiz

Dosjet e gjyqit zbulojnë detajet e abuzimit të Pittit ndaj Joliet

Foto: AP
 

Argumentet e paraqitura në një gjykatë të martën nga Angelina Jolie pretendojnë se në një fluturim të vitit 2016, Brad Pitt e kapi atë nga koka dhe e tundi, më pas kapi për fyti një nga fëmijët e tyre dhe e goditi një tjetër kur ata u përpoqën ta mbronin atë, raportoi AP-ja.

Përshkrimet e abuzimit në fluturimin privat erdhën në një ankesë të Joliet në mosmarrëveshjen e çiftit për një shtëpi franceze dhe një punishte vere që ata zotëronin bashkë.