Showbiz

“Maroon 5” i paralajmëron 16 koncerte në Las Vegas

 

Grupi i njohur i muzikës, “Maroon 5”, ia mësyn Las Vegasit.

Bendi i ka paralajmëruar 16 koncerte në qytetin e dritave, të cilat fillojnë në pranverën e vitit 2023 dhe do të mbahen në amfiteatrin “Dolby Live” të hotelit “Park MGM”.