Showbiz

“BLACKPINK” vazhdon të thyejë rekorde me albumin “Born Pink”

 

“BLACKPINK” është bërë grupi i parë i muzikës K-Pop i përbërë nga katër vajza, që debuton në vendin e parë të toplistës së 200 albumeve më të mira, “Billboard”.

Më 25 shtator, “Billboard” e zbuloi lajmin se albumi i dytë i kuartetit i incizuar në studio, “Born Pink”, ka debutuar në maje të tabelës së përjavshme të albumeve më të mira. Kjo e bënë “BLACKPINK”, grupin e parë të muzikës K-pop si dhe grupin e parë vajzave që e arrin këtë sukses, nga viti 2008.