Showbiz

Tre artistë do ta prezantojnë ceremoninë “MTV Video Music Awards”

Foto: AP/Associated Press
 

Jack Harlow, Nicki Minaj dhe LL Cool J, janë lajmëruar si bashkëprezantuesit e edicionit të ardhshëm të ceremonisë, “MTV Video Music Awards”.

Këtë vit, kjo ngjarje e madhe muzikore mbahet më 28 gusht, në qendrën “Prudential” në New Jersey.