Showbiz

John Legend flet për abortin: Qeveria nuk duhet të përfshihet

john legend, abort
Foto: AP
 

John Legend ka folur për të drejtën mbi abortin, duke thënë se qeveria nuk duhet të përfshihet në këtë çështje “personale”.

Në veçanti, tha këngëtari, është “fyese” dhe “e pështirë” për njerëzit që kalojnë nëpër dështime të shtatzënive të kalojnë edhe nëpër rrezikun e hetimit për shkak të abortit.