Showbiz

Brad Pitt emocionohet teksa flet për të bijën Shiloh

 

Brad Pitt është një baba që i adhuron fëmijët e tij. Aktori pati vetëm lëvdata dhe admirim për vajzën e tij 16-vjeçare, Shiloh Jolie Pitt, dhe aftësitë e saj në vallëzim.

Ylli i kinematografisë parakaloi mbi qilimin e kuq në Los Angeles të shtruar pë premierën e filmit “Bullet Train”, ku e dha një intervistë të shkurtër për kanalin “ET”. Gazetarja e pyeti për një video e cila po qarkullon online, ku vajza e tij i shfaq aftësitë impresionuese në vallëzim.