Showbiz

Tom Hiddleston në pritje të fëmijës së parë

Foto: AP News
 

Ylli i filmave të “Marvelit”, Tom Hiddleston dhe aktorja, Zawe Ashton, janë në pritje të fëmijës së parë së bashku.

Ashton ishte në New York City për ta promovuar filmin e saj të ri, “Mr. Malcolm’s List”, ku edhe e prezantoi për herë të parë në publik barkun e saj të fryrë. Hiddleston nuk qe i pranishëm në këtë premierë.