Showbiz

Ricky Martin mohon akuzat për dhunë në familje

 

Ricky Martin po mohon akuzat për një urdhër ndalimi për abuzim në familje të paraqitur në Porto Riko duke shtuare se ai do të shfajësohet plotësisht.

Një ankesë u bë në bazë të ligjit 54, i njohur gjithashtu si Akti i Parandalimit dhe Ndërhyrjes së Abuzimit në Familje sipas Gazetës Gjinore dhe Ligjit të Georgetown, por për shkak të natyrës së projektligjit, autoritetet nuk zbuluan emrin e kërkuesit.