Showbiz

Publikohet “Gelato” nga Ledri dhe Ardian Bujupi

 

Ledri dhe Ardian Bujupi kanë publikuar bashkëpunimin e tyre, këngën me titull “Gelato”.

Kënga me ritme verore është shoqëruar edhe me videoklip interesant po ashtu shumë veror.