Showbiz

Dhurata Dora dhe Elvana Gjata sjellin “Gajde”

 

Bashkëpunimet mes artistëve shqiptarë po vazhdojnë këtë verë.

Dhurata Dora dhe Elvana Gjata janë të fundit që kanë publikuar këngën e tyre të përbashkët, të titulluar “Gajde”.