Showbiz

H.E.R. e padit kompaninë e saj incizuese, kërkon shkëputjen e kontratës

 

Këngëtarja e shpërblyer me çmim “Grammy”, H.E.R., e ka paditur kompaninë incizuese, “MBK Entertainment”, duke pretenduar se kontrata e saj i thyen rregullat e kodit të punës dhe duhet të anulohet.

Në padinë e paraqitur në gjykatën e Los Angelesit, H.E.R., emri i vërtetë i së cilës është Gabriella Wilson, pretendon se kompania “MBK Entertainment” e udhëhequr nga menaxheri i saj, Jeff Robinson, e ka shkelur kodin e biznesit dhe profesioneve me kontratën e saj të cilën e kishte nënshkruar kur ishte vetëm 14-vjeçare, raporton portali “Rolling Stone”.