Showbiz

Snoop Dogg anulon turneun në Britani të Madhe

Foto: AP/Associated Press
 

Reperi amerikan, Snoop Dogg, i ka anuluar koncertet e mbetura për vitin 2022, si pasojë e konflikteve të paparashikuara të planifikimit, duke përfshirë detyrimet familjare dhe projektet e ardhshme televizive dhe filmike.

Kjo do të thotë turneu i ardhshëm, “I Wanna Thank Me”, që pritej të mbahej në Britani të Madhe në muajin gusht, është pezulluar. Fillimisht, ky turne ishte planifikuar të zhvillohej më 2020-ën dhe kishte për qëllim promovimin e albumit të vitit 2019 me të njëjtin titull, mirëpo u shty për sivjet si pasojë e pandemisë së koronavirusit. Tani, turneu është anuluar plotësisht dhe të hollat e biletave do t’iu kthehen të gjithë fansave që tashmë i kishin blerë ato online.