Showbiz

Britney Spearsi njofton për dështimin e saj në shtatzëni

Britney Spears me Sam Asgharin
Foto: VIVIEN KILLILEA/GETTY IMAGES
 

Këngëtarja e njohur amerikane Britney Spears ka njoftuar se ka dështuar në shtatzëni.

Spears dhe Sam Asghari po prisnin fëmijë, por ata kanë treguar lajmin e rëndë në një postim në Instagram të shtunën.