Showbiz

“Doctor Strange 2” shënon hapje shumë të suksesshme nëpër kinema

 

Sezoni veror i filmit ka filluar mirë falë projektit me buxhet të lartë, “Doctor Strange and the Multiverse of Madness”.

Filmi me superheronj i arkëtoi 185 milionë dollarë nga shitja e biletave, në javën e parë të shfaqjes nëpër kinematë e Amerikës dhe Kanadasë, raporton agjencia e lajmeve “AP”.