Showbiz

“On The Count of Three” filmi i ri i aktorit të shndërruar në regjisor Jerrod Carmichael

 

“On The Count of Three” është komedia e re e errët, që vjen e realizuar nga regjisori Jerrod Carmichael.

Ajo e sjell historinë e dy shokëve të ngushtë, Val dhe Kevin, të cilët vuajnë nga depresioni kronik dhe bëjnë marrëveshje që me të përfunduar dita, ta vrasin njëri-tjetrin. Por, duke qenë se e kalojnë ditën e fundit të jetës së bashku duke i rregulluar disa gjëra të papërfunduara, plani i tyre del jashtë kontrolli.