Showbiz

"Rust" gjobitet me 140 mijë dollarë për dështim në sigurinë e armëve

Foto: AP
 

Rregullatorët e sigurisë në vendin e punës në Neë Mexico, dënuan të mërkurën me gjobë maksimale kompaninë për prodhimin e filmave “Rust Movie Productions” për dështim të sigurisë së armëve të zjarrit gjatë xhirimit të filmit "Rust", ku një kineaste u qëllua për vdekje në tetor të vitit 2021 nga aktori dhe producenti, Alec Baldwin.

Kompania u dënua me 139,793 dollarë.