Showbiz

Horrori “Texas Chainsaw Massacre” së shpejti nëpër kinema

 

Platforma Netflix i ka publikuar pamjet e para të vazhdimit të radhës së filmit, “Texas Chainsaw Massacre”.

Me një histori e cila zë vend pothuajse 50 vjet pas ngjarjes së filmit të parë të lansuar në vitin 1974, në vazhdimin e ri luajnë aktorët Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Nell Hudson dhe Jacob Latimore. Ata vijnë në rolin e një grupi shokësh të cilët ballafaqohen me pasoja të dhunshme, kur zhvendosen në një qytezë të pabanueshme në Harlow të Texasit.