Showbiz

Rihanna dhe ASAP Rocky, “të pandashëm”

 

Rihanna dhe ASAP Rocky “e kanë gjetur njëri-tjetrin” si çift.

Këngëtarja 33-vjeçare dhe ylli i repit – të cilët janë në një marrëdhënie që nga viti 2020 – janë “të pandashëm” për momentin, dhe po kalojnë kohë të mirë bashkë në qytetin e Nju-Jorkut ditëve të fundit.