Showbiz

Rikthehet “Treshi Përsheshi”, flet njëri nga protagonistët

 

Aktorët e njohur si Sevdai Radogoshi-Qumili, të ndjerët Rasim Thaçi- Cima dhe Ibrahim Krajkova-Leci, vite të tëra realizuan skeqe humoristike, të njohura për publikun si “Treshi përsheshi”.

Ndërsa pas shumë viteve ky skeq është rikthyer por në vend të treshes së famshme, do të luajnë fëmijët e tyre, Bim Radogoshi në vend të Qumilit, Artan Thaçi në vend të Cimes dhe Bekim Krajkova në vend të Lecit.