Showbiz

Rihanna i dhuroi 15 milionë dollarë për barazi klimatike

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Fondacioni i këngëtares Rihanna i ka dhuruar 15 milionë dollarë për drejtësi klimatike.

Përmes fondacionit të saj “Clara Lionel Foundation”, ylli 33-vjeçar i muzikës i ka ndarë të hollat mes 18 organizatave që punojnë për barazi klimatike, përfshirë këtu “Climate Justice Alliance” dhe “Movement for Black Lives”.