Showbiz

Chopra dhe Jonas duan më shumë fëmijë

 

Aktorja 39-vjeçare, Pryianka Chopra, ka mirëpritur fëmijën e parë nga një nënë surrogate, ndërkaq ka shprehur dëshirën që në të ardhmen të kenë më shumë fëmijë me Nick Johnasin, bashkëshortin e saj.

Një burim i ka thënë revistës “Us Weeklu” se çifti dëshiron më shumë fëmijë.