Showbiz

Kanye West: Truprojat e Kim Kardashian po më ndalojnë t’i shoh fëmijët

Foto ilustrim
 

Kanye West ka treguar pse ka blerë shtëpi përballë shtëpisë së ish-gruas së tij, Kim Kardashian. Ai përmes një interviste ka lënë të kuptojë se sigurimi i Kimit e ka ndaluar atë te porta e shtëpisë së saj, kur u përpoq të shihte vajzën e tyre, North.

Në një intervistë të dhënë së fundmi për “Hollywood Unlocked”, West u tensionua derisa tha se “asnjë sigurim nuk do të hyjë mes tij dhe fëmijëve të tij”, shkruan Daily Mail.