Showbiz

Muzika shqipe rrëmben TikTok-un

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Rrjeti më i madh social TikTok që shumë shpejtë është shndërruar në adresën më të pëlqyer të njerëzve për të ndarë video të shkurtra kreative me publikun anembanë botës, edhe një herë pushtohet nga muzika shqipe më saktësisht vallëzimi ynë tradicional.

Së fundmi, personalitete të shumta që kanë miliona ndjekës në këtë aplikacion i kanë ndarë videot e realizuara ku shihet duke vallëzuar me tingujt e muzikës sonë, e të cilat duken shumë argëtuese dhe të bukura.