Showbiz

John Legend së shpejti me koncerte në Las Vegas

 

Këngëtari i njohur, John Legend, mezi po pret ta fillojë serinë e koncerteve në Las Vegas, pasi thotë që për këtë gjë është inspiruar nga muzikantët e tjerë.

Ylli i hitit “All of Me” e ka bërë të ditur lajmin se do t’i mbajë 24 koncerte në hotelin “Planet Hollywood Resort and Casino”, të cilat i ka titulluar “Love in Las Vegas” dhe mezi pret që këto performanca të fillojnë. Ai madje kishte pasur rastin ta ndjekë një prej koncerteve të yllit Gwen Stefani, e cila muajin e kaluar e përfundoi serinë e performancave “Just A Girl” në të njëjtin lokacion.